Werking

Wenst u te starten met een eigen zaak maar schrikt de administratie u af? Of bent u bang om bepaalde zaken over het hoofd te zien?  Onzeker over de haalbaarheid van uw avontuur? En natuurlijk wil u zoveel mogelijk uw aansprakelijkheid vrijwaren. Neemt u gerust contact op en dan overlopen we samen met u waar u rekening moet mee houden. We zorgen ook voor een financieel plan dat zowel u als uw financiële instelling voldoende vertrouwen schenken of u waarschuwen wanneer de plannen onvoldoende realistisch zijn.  

Bent u te laat met de aangifte personenbelasting of wil u deze laten nakijken door een professional? Ook dan kan u op ons beroep doen. Want via Tax-On-Web hebben wij de tijd om tot oktober uw aangifte geldig in te dienen zonder verlenging van de controletermijn. Uiteraard kijken wij ook even na of er geen mogelijkheden zijn om uw situatie te optimaliseren en krijgt u onmiddellijk een berekening mee zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u het aanslagbiljet ontvangt.

Als modern kantoor werken wij met een online boekhoudpakket dat een flexibele samenwerking tussen de klant en zijn boekhouder toelaat. Zo kan u zelf eenvoudige boekingen als facturen en bankverrichtingen ingeven en de overige verrichtingen aan ons overlaten. Uiteraard kunnen wij ook de volledige boekhouding op ons nemen.  Indien gewenst kan u er voor kiezen om overal toegang te hebben tot uw cijfers zodat u zelf uw situatie kan opvolgen.